Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

“Heel het Raadhuis bakt”

Noorderbreedte De Stilen deed in samenwerking met Het Raadhuis Terschelling een bijzondere oproep via Facebook om geld in te zamelen voor de aanschaf van een Fietslabyrint. 
 
“Heel Holland bakt” werd op West-Terschelling vorige week even omgeruild voor “Heel het Raadhuis bakt”. Bakkers konden zich aanmelden om mee te helpen aan deze prachtige actie. De agenda van Janny en Robèrt zat helaas vol, maar er was voldoende animo om het gebak te proeven. Het Raadhuis heeft in drie dagen tijd maar liefst 85 taarten mogen ontvangen, een record! 

Hiermee heeft Noorderbreedte De Stilen op een creatieve (en verrukkelijke) manier geld ingezameld voor de aanschaf van een Fietslabyrint. De opbrengst was ruim 2000,- Zo kunnen de bewoners van De Stilen zeer binnenkort ook een fietsroute over het eiland maken!
 

© 27-12-2018
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook