Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

Fietslabyrint bij het NAH Najaar Congres 2019

Na het succes van vorig jaar wordt op woensdag 18 september het Niet-aangeboren hersenletsel Congres bij het Van Der Valk hotel in Zwolle georganiseerd.

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) heeft uiteenlopende gevolgen. Op lichamelijk vlak, maar ook op het vlak van cognitief vermogen, gedrag en emoties. Een niet-aangeboren hersenletsel is een schade aan de hersenen die ontstaat in de loop van het leven door bijvoorbeeld een ongeval, herseninfarct, zuurstofgebrek of een ziekte.

Tijdens dit congres komt u achter hoe u meer kunt betekenen voor NAH-patiënten en cliënten in de dagelijkse praktijk. Verder vertelt Prof. Dr. Erik Scherder u iets over de kwetsbaarheid van de hersenen.

Ook wij staan er met onze Fietslabyrint opstelling. Schroom niet om even langs te komen en een praatje met ons te maken. 

Fietslabyrint bij NAH-congres

 

© 16-09-2019
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook