Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

Wij zijn van 18 - 21 september op de REHACARE vakbeurs in Düsseldorf

Wij zijn vanaf 18 september tot en met 21 september te vinden op de REHACARE vakbeurs in Düsseldorf. Deze vakbeurs is de grootste internationale vakbeurs voor revalidatie, preventie, inclusie en zorg.

De kwaliteit en diversiteit van REHACARE worden weerspiegeld in de vele themaparken, informatieve evenementen, industrie-vertegenwoordigers, serviceaanbieders, financiële instellingen en non-profit-exposanten.

Tijdens deze vakbeurs willen wij aan de grote buitenlandse zorgspelers laten zien waarom ons product een bijdrage levert aan de kwaliteit van leven van patiënten en cliënten.

Wij zijn daarom blij om deel uit te maken van deze vakbeurs en zullen als internationale speler op de zorgmarkt ons product interactief presenteren aan de zorgwereld.

Meer weten? Zorg dat u onze sociale media kanalen in de gaten houdt.

Bike Labyrinth REHACARE

© 18-09-2019
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook