Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

Zo investeert u in een Fietslabyrint

Wij zien dat zorginstellingen zeer enthousiast zijn over onze Fietslabyrint proefopstelling, maar dat soms de benodigde financiële middelen ontbreken om er één aan te schaffen.

De Waardigheid en Trots subsidie is in 2016 in het leven geroepen om de kwaliteit van zorg in de zorginstellingen te waarborgen en te verbeteren. Sindsdien kunnen zorginstellingen elk jaar een plan indienen met wat zij nu en op termijn nodig hebben om personeel goed toe te rusten en betere kwaliteit van zorg aan te kunnen bieden. 

Een interessant weetje: vanaf 2020 worden de middelen Waardigheid en Trots (W&T) voor zinvolle dagbesteding en deskundigheidsbevordering structureel toegevoegd aan het herijkte maximumtarief. Dit betekent dat er voor 2020 geen afzonderlijk plan meer nodig is en ook geen handtekening van de cliëntenraad, ondernemingsraad en VAR. Maar wat nu als uw instelling daar niet voor in aanmerking komt? Dan wordt het wel iets lastiger, of toch niet? 

Wij stimuleren en inspireren zorginstellingen om op creatieve wijze geld in te zamelen voor een Fietslabyrint en hiermee een bijdrage te willen leveren aan de kwaliteit van leven van de cliënten.

Zo is begin dit jaar de volledige opbrengst van de kaartverkoop van de drive-in bioscoop Schiedam geschonken aan Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis. Of organiseerde woonlocatie de Akker en dagactiviteitencentrum De Dorsvloer een Siloah Big Shopper Dag. Ook heeft Jumbo #Koornneef via een statiegeldactie € 108,65 opgebracht wat ten goede kwam aan de nieuwe route van het Fietslabyrint bij Ontmoetingscentrum Naaldwijk. Zo ziet u maar dat er vele wegen zijn die naar Rome leiden. 

Wilt u ook iets leuks organiseren om een Fietslabyrint te financieren, maar u weet niet hoe? Neem dan contact met ons op.

fietslabyrint
© 24-09-2019
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook