Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

Het fietsavontuur van Hossam

Op Koningsdag was Hossam op weg naar zijn taxibedrijf om zijn auto op te halen en zonder dat hij het wist begon het Fietslabyrint avontuur voor Hossam.

Onderweg kwam Hossam een mevrouw tegen die drie koffers aan het sjouwen was. Hij vroeg uit enthousiasme of hij kon helpen en raakte vervolgens aan de praat met haar. Op dat moment was Ella, met de drie koffers, onderweg naar Singapore om zaken te doen en fietsroutes te filmen. Hij hoorde voor het eerst van Fietslabyrint. Uit nieuwsgierigheid vroeg hij door en zonder dat hij het wist begon het Fietslabyrint avontuur voor Hossam.

Hij vond dat verhaal van Fietslabyrint zo indrukwekkend, dat hij uit spontaniteit zijn hulp aanbood om ook routes te filmen. En dat kwam heel goed uit! Zo kwamen de landen Marokko en Egypte ter sprake.

Op 5 juli vertrok Hossam naar Marokko. Hij begon in Casablanca en reisde met de klok mee door het land van de 1001 nachten om waanzinnige steegjes en indrukwekkende natuurroutes te filmen. Hij reisde vervolgens naar Egypte om daar routes te filmen. Zo hebben we indrukwekkende routes in Alexandrië en langs de piramides.  
 
Hossam is van mening dat fietsroutes in landen zoals Marokko en Egypte een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor ouderen met dementie van een niet-Nederlandse achtergrond. Vaak kunnen zij door fysieke omstandigheden geen verre reizen maken naar het vaderland. Met dit initiatief krijgen de ouderen van nu en straks óók de mogelijkheid om op een veilige manier mooie herinneringen op te halen.

Zo zien wij dat mensen met een fysieke en geestelijke beperking in een zorginstelling gelukkig kunnen worden van de vrijheid die zij met het Fietslabyrint beleven.
 
Bij de aanstaande software update in 2020 worden de allernieuwste features, waaronder de routes van Marokko en Egypte, aan het Fietslabyrint Grenzeloos abonnement toegevoegd.

Heeft u vragen over de update? Of heeft uw instelling nog geen Fietslabyrint Grenzeloos? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Fietslabyrint avontuur Marokko en Egypte

© 24-09-2019
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook