Probeer Fietslabyrint 14 dagen gratis

Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden in binnen- en buitenland (700+ routes!). Fietslabyrint bestaat uit een compleet pakket onderdelen dat eenvoudig te gebruiken is en op locatie voor je wordt geïnstalleerd. En dit kun je nu eerst gratis 14 dagen uitproberen!

Wat is Fietslabyrint?

Fietslabyrint maakt het mogelijk om waarheidsgetrouwe, virtuele, interactieve fietstochten binnen te maken. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op keuzemomenten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil, wat zorgt voor een unieke ervaring. Fietslabyrint maakt het simpel om in beweging te blijven op een ongedwongen manier. Zo brengt Fietslabyrint een stukje buiten naar binnen.

Wil je Fietslabyrint kosteloos twee weken uitproberen?

Vraag dan snel een proefplaatsing aan en ervaar hoe het werkt.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Vraag een gratis proefplaatsing aan via ons formulier
  • Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken
  • Onze bekwame installateurs komen langs op locatie en stellen Fietslabyrint voor je in
  • Fiets de wereld binnen met Fietslabyrint!

Aanvragen proefplaatsing

Tijdens de proefplaatsing waren veel cliënten en familieleden enthousiast. Ook wilden ze mede-cliënten graag vertellen over de voor hen bekende routes en kwamen er veel verhalen los.

Woonzorgvoorziening De Parrebeam, in St.-Annaparochie
Ouderenzorg Heerewegen Zeist 2_Tekengebied 1.png

Heb je een andere vraag?

Ben je benieuwd wat Fietslabyrint kost of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 070-7371152.