Bewegingstrainers

Fietslabyrint kan op elke hometrainer of bewegingstrainer worden aangesloten, bijvoorbeeld een THERA-Trainer, MOTOmed of ander apparaat met trappers. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies over de montage en het aansluiten van Fietslabyrint. Je kunt verschillende bewegingstrainers bij ons bestellen, zoals in het overzicht hieronder weergegeven.

 • TheraTrainer Tigo illustratie Fietslabyrint.png

  THERA-Trainer Tigo 562

  De THERA-Trainer Tigo 562 is een elektronische bewegingstrainer voor bewegen met en zonder trapondersteuning. Gebruikers kunnen fietsen vanuit hun rolstoel of gewone stoel en de handgrepen zijn verstelbaar. Zo is de trainer geschikt voor iedereen.

 • MotoMed Loop illustratie Fietslabyrint.png

  MOTOmed Loop

  De MOTOmed Loop is een elektronische bewegingstrainer en is vanwege de (optionele) trapondersteuning ook geschikt voor mensen die niet zelfstandig kunnen trappen. Fietsen kan vanuit een rolstoel of gewone stoel en het mooie design staat goed in elke ruimte.

 • Tuntiru illustratie Fietslabyrint.png

  Tunturi Performance E60

  De Tunturi Performance E60 is een hometrainer voor mensen die nog mobiel zijn en zelfstandig op een zadel kunnen zitten. De hometrainer heeft een lage instap en is voorzien van 32 verschillende weerstandsniveaus met elektronische weerstandsregeling.

 • Active Bike illustratie Fietslabyrint.png

  Active Bike

  De Active Bike is geschikt voor Fietslabyrintgebruikers die niet stabiel op een hometrainer kunnen zitten, maar wel op eigen kracht kunnen trappen. De trapweerstand is eenvoudig instelbaar met een draaiknop. Door het echte fietsstuur en de fietsbel is de Active Bike herkenbaar als een echte fiets waar bewoners en cliƫnten gemakkelijk achter gaan zitten, op een stoel of met hun rolstoel.

Alle trainers op een rijtje: