Fietsen met beeldscherm

Wij maken interactieve fietstochten voor in de gezondheids- en zorgsector. Wij plaatsen een grote tv voor een MOTOmed, hometrainer of andere bewegingstrainer waarbij cliënten kunnen fietsen door hun eigen omgeving. Je kunt fietsen door meer dan 600 virtuele routes, zoals door Amsterdam, New York, Parijs, Rome en vele andere steden. Ook tochten door de duinen en langs het Gardameer behoren tot de mogelijkheden. Als laatste kunnen de cliënten ook waterfietsen door de grachten of door een polder. Tevens maken wij ook Routes Op Maat in steden, dorpen en andere locaties in eigen omgeving.

Ervaringen fietsen met beeldscherm

Wat ons product vooral interessant en uniek maakt is dat cliënten onderweg kunnen kiezen waar ze heen willen. Bij keuzemomenten kiest de fietser zelf met een druk op de knop of zij naar links of rechts afslaan. Hierdoor kunnen ze elke keer een andere route fietsen waardoor onze fietstochten spannend blijven en waarbij de hersenen ook geprikkeld en getraind worden omdat er altijd weer iets nieuws te zien is.

Fietsen voor ouderen

Onze doelgroep zijn onder andere mensen die wonen in een verpleeghuis of verzorgingstehuis. Zij komen niet meer vaak buiten. Met Fietslabyrint kunnen zij toch weer fietsen in hun oude vertrouwde omgeving.

Mensen met dementie

Ook mensen met dementie maken vaak gebruik van ons product omdat beelden van hun oude omgeving natuurlijk een geweldige impuls geeft. Wij zien dat ze door de herkenning van de beelden toch weer bepaalde plekken herinneren (waar ze hebben gewoond, het stadhuis etc). Dat geeft ze natuurlijk een geweldig gevoel.

Particulier en opzoek naar virtueel fietsen voor thuis?

We hebben iets nieuws! Je kunt nu ook Fietslabyrint thuis gebruiken. Dit gaat via onze nieuwe app Fietslabyrint Thuis. Je kunt je hometrainer hierop aansluiten en het beeld streamen naar je tv-scherm.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Fietslabyrint?

Wil je meer weten over de mogelijkheden, pakketten en prijzen? In onze digitale brochure zetten we alles voor je op een rij. Na je aanvraag sturen we deze per e-mail naar je toe.

Meer weten?