Ontdek de perfecte fietservaring met een virtuele fietsapp

Virtueel fietsen is de oplossing voor als je bewegen op je hometrainer saai vindt. Fietsen is een geweldige manier om in beweging te blijven en te genieten van de omgeving, maar soms is het moeilijk om motivatie te vinden, vooral als het weer niet meewerkt of je binnen naar een witte muur staart. Gelukkig zijn er innovatieve oplossingen zoals de Fietslabyrint Thuis app in combinatie met de MOOFIT cadanssensor, waarmee je virtuele fietstochten kunt maken vanuit het comfort van je eigen huis.

Fietslabyrint Thuis; net alsof je écht buiten fietst

Wat is de MOOFIT cadanssensor?

De MOOFIT cadanssensor is een klein apparaatje dat je aan je fiets kunt bevestigen om je cadans, oftewel het aantal omwentelingen per minuut, te meten. Het is een handig hulpmiddel voor fietsers van alle niveaus.

De sensor werkt door verbinding te maken met de Fietslabyrint Thuis app via Bluetooth. Hierdoor koppel je het virtuele fietsen aan de sensor en zal de route stoppen wanneer jij stopt met trappen. De sensor wordt dus niet zozeer gebruikt om je omwentelingen of training bij te houden, maar ook het virtuele fietsen nog realistischer te maken.

Hoe werkt de MOOFIT cadanssensor met Fietslabyrint Thuis?

De MOOFIT cadanssensor werkt samen met de Fietslabyrint Thuis app, waardoor je een interactieve en meeslepende fietservaring kunt creëren vanuit je eigen huis.

Wanneer je de sensor hebt bevestigd aan je fiets en verbonden bent met de app, kun je kiezen uit een breed scala aan virtuele fietstochten over de hele wereld. De app simuleert het landschap en de omgeving, waardoor het voelt alsof je echt op de weg fietst.

Hoe installeer je de Fietslabyrint Thuis app?

Installeren van de Fietslabyrint Thuis app is eenvoudig. Je kunt de app downloaden vanuit de App Store of Google Play Store op je tablet of smartphone. Zodra de app is geïnstalleerd, kun je deze openen en een account aanmaken. Momenteel enkel beschikbaar in Nederland.

Vervolgens kun je de MOOFIT cadanssensor koppelen aan de app via Bluetooth. Dit zorgt ervoor dat de app real-time gegevens ontvangt van de sensor tijdens je fietstocht. Bekijk onze tutorial via onderstaande video.

Koppel de sensor aan de app

Het gebruik van Fietslabyrint Thuis met verschillende hometrainers

Een van de voordelen van Fietslabyrint Thuis is dat de app in combinatie met verschillende hometrainers werkt. Of je nu een eenvoudige hometrainer hebt of een geavanceerd model, je kunt de app gebruiken in combinatie met de MOOFIT cadanssensor om je trainingservaring te verbeteren.

Bovendien kun je het beeld van de app streamen naar je tv, waardoor je een levensechte ervaring krijgt terwijl je fietst.

Voordelen van virtuele fietstochten met Fietslabyrint Thuis

Het maken van virtuele fietstochten met Fietslabyrint Thuis biedt verschillende voordelen. Ten eerste heb je toegang tot 35 routes over de hele wereld, die maandelijks veranderen, waardoor je altijd nieuwe en interessante plekken kunt verkennen.

Daarnaast kun je met een abonnement onbeperkt fietsen, waardoor je je trainingen kunt afwisselen en uitdagen. En omdat je thuis traint, hoef je je geen zorgen te maken over het weer of druk verkeer op de weg.

Conclusie

De MOOFIT cadanssensor en Fietslabyrint Thuis app zijn een krachtige combinatie voor fietsliefhebbers die graag vanuit huis trainen. Met de realistische virtuele fietstochten van de app, kun je genieten van een effectieve en meeslepende trainingservaring.

Veelgestelde vragen (FAQs):

Kan ik de Fietslabyrint Thuis app gebruiken zonder de MOOFIT cadanssensor?
Ja, je kunt de Fietslabyrint Thuis app gebruiken zonder de MOOFIT cadanssensor, maar de sensor voegt extra functionaliteit toe doordat de route stopt als jij stopt met fietsen.

Werkt de app op zowel tablets als smartphones?
Ja, de Fietslabyrint Thuis app is compatibel met zowel tablets als smartphones, waardoor je kunt kiezen welk apparaat het beste bij je past.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Fietslabyrint Thuis?
Ja, er zijn kosten verbonden aan een abonnement op Fietslabyrint Thuis, maar met een abonnement krijg je onbeperkt toegang tot alle functies en routes. De kosten zijn € 14,99 per maand. Hoe kan ik toegang krijgen tot de Fietslabyrint Thuis app?

Je kunt de Fietslabyrint Thuis app downloaden vanuit de App Store of Google Play Store op je tablet of smartphone. Na installatie kun je een account aanmaken en aan de slag gaan met je virtuele fietstochten.