Route Op Maat

Met meer dan 700 fietsroutes is er genoeg keus, maar een persoonlijke route brengt nóg meer plezier. We kunnen een Route Op Maat voor je filmen op een Nederlandse locatie naar keuze, bijvoorbeeld in de omgeving van jouw zorginstelling. In nauw overleg stippelen we een route uit van maximaal vijftien kilometer. Net als andere Fietslabyrintroutes bevat een Route Op Maat keuzemomenten, omgevingsgeluiden en namen van belangrijke straten en gebouwen.

Edam water.png
Edam, Nederland

Hoe werkt het?

Onze Route Coördinator neemt contact op om een (video)gesprek in te plannen. Samen bespreken jullie in ongeveer een half uur jullie wensen en favoriete plekken in de omgeving. Daarnaast noteren we de wat algemenere hoogtepunten zoals monumenten, het gemeentehuis, historische gebouwen en dergelijke die worden opgenomen in de route. Aan de hand hiervan krijg je een digitale kaart opgestuurd met daarop de voorgestelde route, van maximaal vijftien kilometer en met ongeveer tien keuzemomenten. Na twee feedback momenten maken we de kaart definitief. Hierna gaan we de route inplannen en filmen.

Filmen

We filmen van mei t/m augustus. Als je voor 1 juni bestelt, doen wij onze uiterste best om je route voor het einde van het filmseizoen op te nemen. Bij het filmen van de route zijn wij echter afhankelijk van het weer, daarom kunnen we bij bestelling slechts in grote lijnen aangeven wanneer jouw route gereed zal zijn.

Voor met name al die bewoners die normaliter niet meer door hun eigen omgeving kunnen fietsen een schitterend initiatief.

Download de Route Op Maat

Na het filmen bewerken we de beelden en het geluid en plaatsen we de namen van belangrijke straten en gebouwen in de fietsroute. Zodra de route klaar is krijg je van ons persoonlijk bericht en kun je de Route Op Maat downloaden op jouw Fietslabyrint. Hierbij ontvang je tevens nog een mooie, fysieke routekaart met beknopte uitleg over de verschillende manieren waarop je de route kunt fietsen.

Meer lezen over onze routes?