Fiets deze winter virtueel door de sneeuw met deze nieuwe routes

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij. We sluiten 2023 graag goed af met 5 nieuwe routes. Drie van deze routes zullen je erg blij maken als jij dol bent op een witte Kerst, want dit zijn sneeuwroutes! Gelukkig zonder val gevaar met Fietslabyrint.

Tschuggen Ski-lift, Zwitserland

Met Fietslabyrint fiets je meestal door een stad, dorp of stuk natuur. Tijdens deze routes "fiets" je ook door een natuurgebied, maar wel op een hele speciale manier. Laat je verrassen door een route bij de Ski-lift! Zo geniet je van het prachtige witte landschap om je heen. Hopelijk genieten de fietsers extra van de wintermaanden met deze speciale route.

Sneeuw in Hilversum, Nederland

Sneeuw in Hilversum

Toen het vorig jaar opeens begon te sneeuwen sprong ons filmteam meteen op de fiets. Zo hebben we Hilversum op deze prachtige manier weten vast te leggen. Alle takken zijn bedekt met een wit laagje en zien er zo nog magischer uit. En het grote voordeel van virtueel fietsen is natuurlijk dat je de koud niet hoeft te trotseren om van het uitzicht en fietsen te genieten.

Willen jullie ook graag een kerstroute fietsen? Die vind je ook op Fietslabyrint! Bekijk bijvoorbeeld onze route door de Santa Claus Village in Finland of de Kerstmarkt in Valkenburg.

5 nieuwe routes, nu op Fietslabyrint

  • Diemelsee, Duitsland
  • Wiesbaden, Duitsland
  • Meijendel Winterroute, Nederland
  • Hilversum Sneeuwroute, Nederland
  • Tschuggen Ski-lift, Zwitserland

Routes downloaden

Nog nooit een route gedownload? Ga naar Fietslabyrint & pak de muis erbij. Ga naar de Instellingen via het tandwieltje. Hier zie je rechts onderaan welke versie van Fietslabyrint jij hebt. Heb je niet de laatste versie, 4.5.0d? Update dan eerst Fietslabyrint. Dit doe je gemakkelijk door op Update te klikken. Check hier meteen of de Internetverbinding op online of offline staat. Staat deze nog offline? Koppel Fietslabyrint dan eerst aan het internet. Wanneer Fietslabyrint online is kan je op de knop Update Controleren klikken. Als dit nodig is, verschijnt de optie Update Installeren. Klik hierop zodat je de nieuwste versie hebt en zonder zorgen nieuwe fietstochten kan downloaden.

Ga na het updaten weer terug naar Instellingen. Klik vervolgens op Downloaden. Wanneer het systeem is aangesloten op het internet verschijnt er een overzicht met alle routes die je kan downloaden. Kom je er niet uit? Bekijk dan onze instructievideo.