Support

Speciaal voor jullie hebben we de meestgestelde vragen op een rijtje gezet, zodat je snel weer verder fietst. Of download onze handleiding voor een uitgebreide uitleg.

Hoe vervang ik de batterijen van Fietslabyrint?

Batterij leeg? Wij laten je zien hoe je dit gemakkelijk oplost. Vergeet niet om twee AAA batterijen te gebruiken als je een zwart zendkastje hebt en twee AA batterijen als je een wit zendkastje hebt.

Hoe koppel ik Fietslabyrint met het internet?

Als je onze nieuwe routes of updates wilt downloaden voor Fietslabyrint, moet het systeem wel aangesloten zijn aan het internet. In deze video leggen we uit hoe je dit kan doen, via een kabel of via wifi.

Hoe download ik nieuwe routes?

Elk jaar komen er nieuwe fietsroutes op Fietslabyrint. In deze video leggen we uit hoe je gemakkelijk zelf een nieuwe route downloadt.

Voor het downloaden van routes is het van belang dat je verbonden bent met het internet. Ga naar ‘Hoe koppel ik Fietslabyrint met het internet?’ voor de instructievideo.

Andere vragen

Dit doe je als volgt:

  1. Start Fietslabyrint en pak je muis erbij
  2. Klik met je muis op het tandwieltje (rechtsboven)
  3. Kies Favorieten links in het menu (groene balk)
  4. Druk op één van de lege vakjes en selecteer vervolgens het werelddeel of thema
  5. Kies een land en kies vervolgens je route. De route wordt direct toegevoegd als favoriet. Je kunt maximaal 12 routes instellen

Let op: als je abonnement verloopt, blijven de 12 favoriete routes op je het systeem staan. Je kunt geen wijzigingen meer doen.

Deze melding wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een slechte internetverbinding. Doordat het internet even wegvalt, kan de route niet goed downloaden. Annuleer de download en probeer het opnieuw. Mocht dit probleem aanhouden, kijk dan of er een betere internetverbinding te gebruiken is.

Als je helemaal geen routes ziet, dan is waarschijnlijk jouw Grenzeloos of Zorgeloos pakket afgelopen en heb je eerder geen favorieten geselecteerd.

Ook als je geen abonnement meer hebt, kan je altijd nog 12 favoriete routes instellen. Let wel op: als je een route als favoriet hebt geselecteerd, kan je dit niet meer veranderen.

Wil je meer keus en toegang tot alle routes? Bekijk dan onze Grenzeloos en Zorgeloos pakketten. Met deze pakketten geniet je weer van 600+ fietsroutes.