Staan jullie in de top 10 van februari?

Fiets mee en maak kans op een jaar lang gratis fietsen met Fietslabyrint

Het hele jaar door houden we bij wie er kans maakt om de eretitel van Fietslabyrint Kampioen te winnen. Kijk snel of jullie in de top 10 van februari staan.

Als jullie mee fietsen maak je kans op verschillende prijzen. Hoe winnen jullie? De top drie zorginstellingen die het meest fietsen van in 2024 winnen gratis fietsen. Dus vooral: heel veel fietsen.

De prijzen

 1. Een jaarabonnement
 2. 6 maanden Fietslabyrint abonnement
 3. Drie maanden Fietslabyrint abonnement

Hoe maak je kans?

Zorg dat jullie systeem online staat zodat wij de gegevens kunnen inzien. Wil je weten hoe je je systeem online zet? Bekijk onze video hier. Het enige wat je daarna nog moet doen is simpel: fietsen!

Om jullie kansen te verhogen is het handig om zoveel mogelijk mensen te vertellen over de actie, dus tag vooral alle collega’s in onze posts op Facebook of LinkedIn of stuur deze pagina door. Daarnaast hebben wij een poster voor jullie gemaakt om uit te printen en naast Fietslabyrint te hangen. Zo motiveer je meteen alle fietsers om het nieuws te verspreiden.

De top tien

Om alvast een inschatting te geven zullen we elke maand de top tien van die maand delen. Hieronder zie je de top tien van februari.

 1. Alliade, Meriant afdeling GRZ
 2. Emmaus, Wijdezorg
 3. Vivium Zorggroep, Transitorium Naarderheem
 4. De Molenhoeve, In Beweging
 5. Interzorg, Anholt
 6. St. Pieters en Bloklands Gasthuis, Wevershof
 7. Interzorg, Anholt
 8. Herstelafdeling 5E - DLZ, Omring
 9. Loet, ViVa! Zorggroep
 10. Carintreggeland St. Elisabeth


We wensen jullie veel fietsplezier toe en veel succes!