Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

Fietsen met beeldscherm

Wij maken interactieve fietstochten voor in de gezondheids- en zorgsector. Wij plaatsen een grote tv voor een MOTOmed, hometrainer of andere bewegingstrainer waarbij cliënten kunnen fietsen door hun eigen omgeving. Inmiddels kan er al gefietst worden door Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en andere steden. Ook tochten door de duinen en langs het Gardamaar behoren tot de mogelijkheden. Als laatste kunnen de cliënten ook waterfietsen door de grachten of door een polder. Tevens maken wij ook fietstochten op maat in steden, dorpen en andere locaties in eigen omgeving.

Bekijk onze pagina met beschikbare fietstochten.

Wat ons product vooral interessant en uniek maakt is dat cliënten onderweg kunnen kiezen waar ze heen willen. Hierdoor kunnen ze elke keer een andere route fietsen waarbij onze fietstochten spannend blijven en waarbij hun geheugen ook wordt getraind omdat ze natuurlijk niet altijd dezelfde fietsen.

Fietsen voor ouderen

Onze doelgroep zijn onder andere mensen die wonen in een verpleeghuis of verzorgingstehuis. Zij komen niet meer vaak buiten. Met Fietslabyrint kunnen zij toch weer fietsen in hun oude vertrouwde omgeving.

Mensen met dementie

Ook mensen met dementie maken vaak gebruik van ons product omdat beelden van hun oude omgeving natuurlijk een geweldige impuls geeft. Wij zien dat ze door de herkenning van de beelden toch weer bepaalde plekken herkennen (waar ze hebben gewoond, het stadhuis etc). Dat geeft ze natuurlijk een geweldig gevoel.

Meer informatie en onze video kunt u vinden op onze productpagina.

Meerdere mensen achter 1 installatie
Fietsen met beeldscherm
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook