Ga mee op zomervakantie met Fietslabyrint

Niet iedereen heeft deze zomer tijd om op vakantie te gaan, maar met Fietslabyrint nemen we je graag mee op virtuele zomervakantie. We hebben twee reizen voor jullie uitgestippeld om er een spetterende zomer van te maken: een citytrip langs de tofste steden in Europa en een reis door Frankrijk waar je je ogen uitkijkt. Fietsen jullie mee? Dan maak je ook nog eens kans op een pakket om jullie fietsvakantie compleet te maken.

Dubrovnik.png
Dubrovnik, Kroatië

Inschrijven

Lijkt het je leuk om je bewoners, cliënten of patiënten te motiveren met een stedentrip door Europa of fietstocht door Frankrijk? Schrijf je dan vóór 1 augustus 2023 in via deze link en plaats een opmerking over jouw ervaring met Fietslabyrint onder ons bericht op LinkedIn of Facebook. De eerste 45 inschrijvingen ontvangen het Zomerpakket van ons.

Let op: het is van belang dat je een Fietslabyrint abonnement hebt. Zonder abonnement zijn niet alle routes van de stedentrip of Franse droomreis beschikbaar en kun je niet meedoen aan de actie.

Gratis Zomerpakket

De eerste 45 instellingen die zich vóór 1 augustus 2023 inschrijven en een opmerking achterlaten op LinkedIn of Facebook krijgen van ons een Zomerpakket met daarin:

  • Een Fietslabyrint-pet
  • Waterijsjes om ook na het fietsen de zomer te vieren
  • Stempelkaarten voor de fietsers
  • Een Fietslabyrint-tijdschrift met alles wat je maar wilt weten over de routes, spelletjes en meer


Door een virtuele zomervakantie te organiseren maak je misschien ook mensen die normaal gesproken niet vaak fietsen enthousiast om mee te doen. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om mee te kijken tijdens het fietsen onder het genot van een lekker waterijsje (of de puzzels in het tijdschrift te maken). Om het feest compleet te maken is het natuurlijk het allerleukst om ook een foto te maken. Wij vinden het erg mooi om te zien hoe de Zomerpakketjes worden ingezet en hoe het fietsen mensen blij en gezond maakt.

Kaart van citytrip en Franse droomreis.png
Ontdek deze zomer de perfecte stedentrip of de Franse droomreis

Activeer je abonnement en maak kans op een jaar gratis

Om toegang te krijgen tot alle routes heb je een lopend abonnement nodig. En als je een foto van jullie zomervakantie met Fietslabyrint deelt op Facebook of LinkedIn en ons daarin tagt @Fietslabyrint, maak je ook nog eens kans op een extra gratis jaarabonnement. De leukste foto krijgt van ons een jaarabonnement cadeau.

Activeer je abonnement
Voor € 399,00 incl btw heb je een jaarabonnement. Hiermee krijg je direct toegang tot meer dan 650 routes plus alle software updates. Voor iets meer dan €1,- per dag fiets je dan de hele wereld over.