Bewegingstrainers

Fietsen op Motomed of Thera Trainer, het wordt pas echt leuk in combinatie met Fietslabyrint! Ontdek hoe binnen fietsen beter kan.

Fietslabyrint New York Thera Trainer.png
Fietslabyrint maakt fietsen met Motomed of Thera Trainer leuker

Motomed, Thera Trainer of active bike

Fietslabyrint kan op elke hometrainer of bewegingstrainer worden aangesloten, bijvoorbeeld een THERA-Trainer, MOTOmed of ander apparaat met trappers. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies over de montage en het aansluiten van Fietslabyrint. Je kunt verschillende bewegingstrainers bij ons bestellen, zoals in het overzicht hieronder weergegeven.

 • Thera Trainer Tigo 562.jpg
  THERA-Trainer Tigo 562

  De THERA-Trainer Tigo 562 is een elektronische bewegingstrainer voor bewegen met en zonder trapondersteuning. Gebruikers kunnen fietsen vanuit hun rolstoel of gewone stoel en de handgrepen zijn verstelbaar. Zo is de trainer geschikt voor iedereen.

 • Motomed Loop Light.png
  MOTOmed Loop

  De MOTOmed Loop is een elektronische bewegingstrainer en is vanwege de (optionele) trapondersteuning ook geschikt voor mensen die niet zelfstandig kunnen trappen. Fietsen kan vanuit een rolstoel of gewone stoel en het mooie design staat goed in elke ruimte.

 • Tunturi Performance E60.png
  Tunturi Performance E60

  De Tunturi Performance E60 is een hometrainer voor mensen die nog mobiel zijn en zelfstandig op een zadel kunnen zitten. De hometrainer heeft een lage instap en is voorzien van 32 verschillende weerstandsniveaus met elektronische weerstandsregeling.

 • Active Bike.png
  Active Bike

  De Active Bike is geschikt voor Fietslabyrintgebruikers die niet stabiel op een hometrainer kunnen zitten, maar wel op eigen kracht kunnen trappen. De trapweerstand is eenvoudig instelbaar met een draaiknop. Door het echte fietsstuur en de fietsbel is de Active Bike herkenbaar als een echte fiets waar bewoners en cliënten gemakkelijk achter gaan zitten, op een stoel of met hun rolstoel.

 • LEMCO Combi Plus Bike

  De LEMCO Combi Bike Plus is een mobiliteitstrainer voor zowel armen als benen. Mensen kunnen fietsen vanuit hun rolstoel of gewone stoel.

 • LEMCO BedBike (bedfiets)

  De LEMCO BedBike is een mobiliteitstrainer die geschikt is voor Fietslabyrintgebruikers die niet op een hometrainer of (rol)stoel kunnen zitten. Met deze bedfiets kunnen zij liggend fietsen, in een bed of dialysestoel.

Wat kost een bewegingstrainer i.c.m. Fietslabyrint?

De prijs van een Fietslabyrint ligt, afhankelijk van de wensen voor de hometrainer, tussen de €6.200 en €10.000 incl. btw. Wil je meer weten over de mogelijkheden, pakketten en prijzen? Vraag dan onze gratis brochure aan.

Onze bewegingstrainers