Fietslabyrint financiëren met fondsenwerving?

Stel, je werkt in een zorginstelling en je bent enthousiast over Fietslabyrint. De bewoners, cliënten of patiënten zijn enthousiast en je ziet de toegevoegde waarde om de kwaliteit van leven met Fietslabyrint te verbeteren. Het liefst wil je één of meerdere Fietslabyrint(en) aanschaffen, maar je zorginstelling heeft niet (alle) financiële middelen ter beschikking. Fondsenwerving kan dan uitkomst bieden. En daar helpen we je graag bij!

Hoe het werkt?

Via Fietslabyrint kun je op een laagdrempelige manier in contact komen met een fondsenwerver. Op basis van een no cure, no pay werkwijze staat Jos Timmermans van Timpa’s Projects klaar om te helpen bij het schrijven van een effectief plan voor een kansrijke fondsaanvraag voor een Fietslabyrint.

Snel, flexibel en op maat. Het proces verloopt langs de volgende stappen:

  1. Een kennismakingsgesprek. Zo kunnen wij de nodige punten, zoals de visie, missie en doelen in kaart brengen. Deze kennismaking kunnen wij op afstand realiseren bijvoorbeeld via de computer (Facetime) of telefoon (bellen). Indien wenselijk/noodzakelijk, kunnen wij ook gewoon langskomen.
  2. Het schrijven van een plan.
  3. Selecteren van geschikte fondsen die aansluiten bij de doelstellingen.
  4. Fondsenplan binnen twee weken gereed.
  5. Indiening van de fondsaanvraag. Hierbij ondersteunen we uiteraard ook.
  6. Fondsen hebben één tot drie maanden nodig om de aanvraag te beoordelen.
  7. Toekenning.

Neem contact op

Mocht de aanvraag niets opleveren dan worden er ook geen kosten in rekening gebracht. Neem contact op via het formulier.

Wat is Timpa’s Projects?

Timpa’s Projects is een kleinschalige flexibele organisatie die persoonlijkheid hoog in het vaandel heeft staan. De organisatie richt zich op de sectoren welzijn en recreatie. Zo houdt Timpa’s Project zich al jaren bezig met fondsenwerving. Ze hebben ervaring in het adviseren van zorg- en welzijnsorganisaties bij het aanvragen van fondsen voor zowel kleine als grote projecten. “Fondsenwerving is echt een vak apart. Het is niet zo dat je een kort verhaaltje opschrijft. Het is technisch en er zit een gedachte achter. Het is belangrijk dat elke gedachte wordt verantwoord. Dat kan natuurlijk heel veel tijd kosten", beaamt Jos Timmermans.

Om jou zo goed mogelijk te ontzorgen kan Jos Timmermans je volledig helpen met het schrijven van een kansrijke fondsaanvraag voor Fietslabyrint. “Wij kennen fondsenwereld Nederland wel. Zo zijn er honderden fondsen in Nederland die graag gevonden willen worden. Dit zijn zowel lokale fondsen als landelijke fondsen, maar je moet net even weten waar ze zitten en weten hoe je de fondsen kunt overtuigen. Ieder fonds moet je weer anders benaderen. Wij kunnen daarbij helpen’’, vertelt Jos met enthousiasme

Jos Timmermans.png
Jos Timmersmans

Meer ontdekken?