Download de thuisapp

Ga hieronder naar de juiste App Store en download de app. Kom je er niet uit? Volg dan de stappen daaronder, en start vandaag nog met virtueel binnen fietsen.

Google play button.png
Download de app in de Google Play Store (Android)
Apple store button.png
Download de app in de App Store (Apple)

Volg deze stappen en start vandaag nog met fietsen

 1. Ga op je mobiel of tablet naar de app store. Ben je met je mobiel of tablet op deze website? Kies dan gelijk hierboven voor Google Play Store (Android) of Apple Store.
 2. Zoek in de betreffende App Store naar 'Fietslabyrint Thuis'.
 3. Download de app.
 4. Zodra je deze opent zal hij vragen om toegang tot Bluetooth. Kies 'OK' als je hem wil gaan verbinden met de hometrainer.
 5. Klik vervolgens op 'Doorgaan met e-mail' om een account aan te gaan maken.
 6. Kies voor 'registreren' als je voor het eerst in de App bent. Geef e-mail en wachtwoord op en druk op 'registreer'.
 7. Je krijgt een verificatie e-mail toegestuurd. Open deze (afzender: noreply@bikelabyrinth-production.firebaseapp.com) en druk op de link. (let op: de e-mail kan in de spam terecht zijn gekomen)
 8. Door het klikken op de link kom je weer in de app. Druk hier op de knop 'Verder'.
 9. Geef nu je gebruikersnaam op, en eventueel geslacht en leeftijd.
 10. Nu kom je in het scherm met uitleg over de app. Doorloop deze door steeds op 'volgende' te klikken.
 11. Je bent nu in de app! De uitgelichte route kun je altijd en onbeperkt gebruiken. Voor de andere routes start je de 7-daagse proefperiode.
 12. Om je proefperiode te starten klik je op een andere willekeurige route in de app. Kies nu voor het maandelijkse abonnement (€ 14,99 per maand) of voor het jaarabonnement (€ 149,99 per jaar).
 13. Het abonnement gaat niet direct in! Je kunt eerst 7 dagen gratis de app uitproberen. In deze periode kun je elk moment opzeggen!
 14. Wil je de app blijven gebruiken? Dan ga je automatisch over op het maand- of jaarabonnement, afhankelijk van je keuze.
 15. Het maandabonnement is maandelijks opzegbaar. Je bent nu klaar en kunt gaan genieten van onbeperkt en eindeloos fietsen!

De app verbinden met hometrainer?

Voor een echte beleving verbind je de hometrainer eenvoudig aan Fietslabyrint Thuis met een sensor. Deze maakt via bluetooth verbinding met de app. Daarnaast kun je de app streamen naar je tv. Zo zie je de route op groot scherm.