Ontdek de wereld thuis
Vanuit huis interactieve fietstochten maken
De wereld in jouw handen
Makkelijk streamen naar je tv-scherm
Virtueel fietsen, altijd en voor iedereen

De wereld ontdekken vanuit huis en tegelijkertijd fit blijven? Dat kan nu met Fietslabyrint Thuis. Vanuit je eigen huis fiets je de wereld binnen. Elke maand ontdek je 35 nieuwe fietsroutes.

Op elke hometrainer

Verbind eenvoudig je hometrainer aan de app met een sensor. Zo beleef je de virtuele routes pas echt!

Maandelijks nieuwe routes

Ontdek elke maand 35 nieuwe routes in Nederland, Europa en wereldwijd. Ga je naar Parijs, Texel of New York?

Eenvoudig te gebruiken

Open de app en begin met trappen. Via een Google Chromecast bekijk je de routes op je tv-scherm.

  • Fietslabyrint Thuis smartphone overzicht.png
    Fietslabyrint Thuis

    Fit blijven, ervaringen opdoen en tegelijkertijd de hele wereld zien? Dan is Fietslabyrint Thuis iets voor jou. Want bewegen mag toch ook leuk zijn? Fietslabyrint Thuis is als app beschikbaar in Google Play Store en Apple Store. Met de app blijf of kom op een leuke en laagdrempelige manier in beweging. Fiets op je eigen hometrainer met je mobiel of tablet, of juist via je tv-scherm, de wereld binnen.

Start vandaag nog

Download Fietslabyrint Thuis in Google Play Store of in de Apple Store. Fietslabyrint Thuis is momenteel alleen beschikbaar in Nederland.

Google play button.png
Download de app in de Google Play Store
Apple store button.png
Download de app in de App Store

Veelgestelde vragen

Fietslabyrint Thuis is een innovatieve app waarmee je virtueel kunt fietsen vanuit je eigen huis. Je kunt de wereld verkennen terwijl je fit blijft. De app biedt maandelijks 35 nieuwe fietsroutes die je kunt ontdekken. Verbind eenvoudig je hometrainer met de app via een sensor voor een meeslepende ervaring.

Absoluut! Fietslabyrint Thuis kan naadloos worden geïntegreerd met bijna elke hometrainer. Sluit simpelweg een sensor aan op je hometrainer en geniet van de virtuele fietsroutes.

Je kunt je hometrainer eenvoudig verbinden met de Thuis app door een sensor te gebruiken. Deze sensor koppelt je beweging aan de virtuele routes in de app, waardoor je een realistische fietservaring krijgt. Klik hier om stap voor stap te ontdekken hoe je dit doet.

Fietslabyrint Thuis is beschikbaar als app in zowel de Google Play Store als de Apple Store. Je kunt de app gebruiken op je mobiele telefoon, tablet of zelfs op je tv-scherm via een Google Chromecast.

Elke maand worden er 35 nieuwe fietsroutes toegevoegd aan Fietslabyrint Thuis. Dit betekent dat je elke dag een nieuwe bestemming kunt verkennen. De routes worden geselecteerd uit een assortiment van meer dan 700 fietsroutes over heel de wereld.

Ja, Fietslabyrint Thuis werkt met een abonnementsmodel. Voor slechts € 14,99 per maand krijg je onbeperkte toegang tot eindeloos fietsplezier en nieuwe routes. De eerste 7 dagen probeer je geheel gratis en je kan het abonnement elk moment opzeggen.

Zeker! Tijdens het virtueel fietsen kun je zelf je route bepalen. Op diverse kruispunten kun je kiezen om links of rechts af te slaan en zo je eigen avontuur te creëren.

De Fietslabyrint Thuis app heeft een intuïtieve interface, vergelijkbaar met het uiterlijk van Netflix. Dit maakt het eenvoudig om je favoriete routes te vinden en te selecteren.

Ervaringen van gebruikers

Ik ben positief verrast door deze app. Ik wilde wat meer bewegen maar was niet altijd gemotiveerd als het bijvoorbeeld regent. Met deze app kun je gewoon binnen blijven en toch hele mooie en afwisselende routes fietsen. Er is ook veel aanbod. Ik kan het wel aanbevelen.
Piet Heierman
5
Ik gebruik Fietslabyrint al jaren, nu ook een app super!!!!!
Koen van Berge H.
5
Erg leuk om nu ook thuis “buiten” te kunnen fietsen en met elke maand genoeg keuze. Perfect voor mij wanneer het regent, maar ook m’n oma die niet meer zelf buiten fietst vindt het leuk.
J. vd D
5
Fietslabyrint Thuis opstelling.png

Virtueel fietsen binnen

Met virtueel binnen fietsen kun je nu op zoek naar beleving en avontuur! Wil je de wereld ontdekken? Of juist herrineringen ophalen? Of gewoon fitter worden? Dat kan met Fietslabyrint Thuis! Misschien ontbreekt het je ook wel aan tijd of mobiliteit, maar dat is nu geen reden meer om er niet op uit te kunnen gaan. Met Fietslabyrint Thuis ontdek je Nederland en de wereld met elke maand 35 nieuwe virtuele fietstochten. Gewoon vanuit je eigen woonkamer op je hometrainer. Mooi voordeel: je wordt er ook fitter van.

Virtuele fietstochten

Elke maand staan er in de app 35 virtuele fietstochten voor je klaar. Zodat je elke dag wel een nieuwe route kunt verkennen. Ontdek virtuele routes in Nederland, Europa, of in de Wereld. Of ga op reis in onze specials. Bezoek de Keukenhof zonder gestoord te worden door andere bezoekers, ontdek Terschelling of breng een bezoek aan de Pyramides in Egypte. Of ontdek gewoon je eigen provincie hoofdstad nog eens.

Vragen?

Heb je vragen over de Thuis App of lukt iets niet? Neem dan gerust contact met ons op.