Ontdek de wereld thuis
Vanuit huis interactieve fietstochten maken
De wereld in jouw handen
Makkelijk streamen naar je tv-scherm
Virtueel fietsen, altijd en voor iedereen

De wereld ontdekken vanuit huis en tegelijkertijd fit blijven? Dat kan nu met Fietslabyrint Thuis. Vanuit je eigen huis fiets je de wereld binnen. Elke maand ontdek je 35 nieuwe fietsroutes.

Op elke hometrainer

Virtueel fietsen met Fietslabyrint Thuis werkt in combinatie met elke hometrainer, ook die van jou!

Maandelijks nieuwe routes

Ontdek elke maand 35 nieuwe routes in Nederland, Europa en wereldwijd voor € 14,99 p.m..

Interactief fietsen

Kies tijdens het fietsen of je links of rechts afslaat en pauzeer de route door te stoppen met trappen.

Veelgestelde vragen

Fietslabyrint Thuis is een innovatieve app waarmee je virtueel kunt fietsen vanuit je eigen huis. Je kunt de wereld verkennen terwijl je fit blijft. De app biedt maandelijks 35 nieuwe fietsroutes die je kunt ontdekken. Verbind eenvoudig je hometrainer met de app via een sensor voor een meeslepende ervaring.

Absoluut! Fietslabyrint Thuis kan naadloos worden geïntegreerd met bijna elke hometrainer. Sluit simpelweg een sensor aan op je hometrainer en geniet van de virtuele fietsroutes.

Fietslabyrint Thuis werkt met een abonnementsmodel. Voor slechts € 14,99 per maand krijg je onbeperkte toegang tot eindeloos fietsplezier en nieuwe routes. De eerste 7 dagen probeer je geheel gratis en je kan het abonnement elk moment opzeggen.

Ja! Tijdens het fietsen krijg je bij bijna al onze routes de optie om bij kruispunten zelf je route te bepalen. Kies door op het scherm op de blauwe of gele pijl te klikken of je rechts of links afslaat. Daarnaast kan je de app ook aan je hometrainer koppelen met een sensor, dan stopt de route ook wanneer jij stopt met trappen.

Wat een fijne app en zulke prachtige routes. Altijd weer een cadeautje om op de fiets te stappen.
Elise
5
Heel leuk om op deze manier in beweging te blijven. Met de prachtige routes heb je niet door dat je aan het sporten bent.
Tirza Broekmans
5
Ik gebruik Fietslabyrint al jaren, nu ook een app super!!!!!
Koen van Berge H.
5
Ik ben positief verrast door deze app. Ik wilde wat meer bewegen maar was niet altijd gemotiveerd als het bijvoorbeeld regent. Met deze app kun je gewoon binnen blijven en toch hele mooie en afwisselende routes fietsen.
Piet Heierman
5
Erg leuk om nu ook thuis “buiten” te kunnen fietsen en met elke maand genoeg keuze. Perfect voor mij wanneer het regent, maar ook m’n oma die niet meer zelf buiten fietst vindt het leuk.
J. vd D
5
Fantastische app, leuk om door verschillende plaatsen te fietsen! En heel tof dat er keuze mogelijkheden zijn tijdens de routes. Geen verveling meer tijdens het fietsen op de hometrainer.
Tamara Kipp
5
Top app! Aangezien mijn vader niet meer zo veel buiten komt, kan hij hiermee toch veel blijven bewegen!
Pim Hopmans
5