Fietslabyrint Thuis, zo werkt het

Wil jij op een laagdrempelige en leuke manier in beweging komen? Dan is Fietslabyrint Thuis echt iets voor jou! Of je nu zin hebt om een lange of korte route van slechts 15 minuten te fietsen, het kan allemaal. En het mooiste van alles? Je kunt het doen wanneer het jou uitkomt. Of je nu voor het ontbijt, na de lunch of 's avonds een mooi avontuur wilt beleven, de keus is aan jou.

Fietslabyrint Thuis, hoe werkt het?

Wat heeft Fietslabyrint Thuis te bieden?

  1. Elke maand krijg je de beschikking over 35 nieuwe routes. Dat betekent dat je elke dag nieuwe dingen kunt zien.
  2. Eindeloos fietsen. Onbeperkt toegang voor slechts € 14,99 per maand.
  3. Ga je links of rechts? Bepaal zelf je route, door op diverse kruispunten zelf te bepalen of je links of rechts afslaat.
  4. De app heeft een Netflix-achtig uiterlijk, waarmee je makkelijk je mooiste routes kunt vinden.
  5. Beloning voor inspanning. Je zult moeten bewegen om de virtuele fietstocht af te kunnen leggen.
  6. Gestopt? Fiets de volgende keer eenvoudig verder waar je gebleven was.
  7. Je koppelt de app eenvoudig middels een sensor aan elke hometrainer.

Virtueel binnen fietsen, wat heb je nodig?

Voor de ultieme fietsbeleving koppel je jouw hometrainer aan de app. Wanneer je dan stopt met trappen, komt ook de fietsroute op het scherm tot stilstand. De beelden zijn zo levensecht dat het voelt alsof je echt buiten fietst. Op cruciale momenten kies je zelf welke kant je op wilt, waardoor je een unieke en gepersonaliseerde ervaring krijgt. Dit alles kun je ook op groot scherm ervaren door de beelden te streamen naar je tv-scherm.

  1. Voor de koppeling tussen app en hometrainer heb je een sensor nodig, die je bevestigt aan de trapper en via bluetooth eenvoudig verbindt.
  2. Wil je de app streamen naar je tv voor nog meer beleving? Dan kun je de app via een Google Chrome Cast streamen naar je tv-scherm. Zo zie je de route op groot scherm. Je mobiel of tablet gebruik je als 'stuur', hierop kies je voor links of rechts op de kruispunten.
  3. En om te fietsen heb je natuurlijk een hometrainer nodig. Heb je er zelf nog niet één? Kijk dan hieronder voor ons advies.

Hometrainer fiets, ons advies

Om gebruik te maken van Fietslabyrint Thuis heb je een hometrainer nodig. Tegenwoordig vind je allerlei trainers in allerlei prijsklasses. Dit zijn onze aanraders:

Meer weten over Fietslabyrint Thuis? Vraag dan onze online brochure aan.