Zo werkt Fietslabyrint Thuis

Wil jij op een laagdrempelige en leuke manier in beweging komen? Dan is Fietslabyrint Thuis echt iets voor jou! Met de app fiets je virtuele fietstochten over de hele wereld. Elke maand zijn er 35 nieuwe routes beschikbaar die we zelf, met eigen fiets gefilmd hebben over de hele wereld. In slechts drie simpele stappen kan jij de hele wereld ontdekken.

Download de app

Zoek Fietslabyrint Thuis in de Google Play store of Apple store en download de app

Koppel de sensor

Koppel de sensor via bluetooth aan de app voor een levensechte ervaring

Begin met fietsen

Begin met trappen en start virtuele fietstochten over de hele wereld, vanuit je eigen stoel.

Fietslabyrint Thuis, hoe werkt het?
Virtueel fietsen met Fietslabyrint Thuis

Virtueel binnen fietsen, zo begin je

Met een abonnement van 14,99 euro per maand kan je onbeperkt fietsen, wanneer het jou uitkomt. Voor de ultieme fietsbeleving koppel je jouw hometrainer aan de app. Wanneer je dan stopt met trappen, komt ook de fietsroute op het scherm tot stilstand. De beelden zijn zo levensecht dat het voelt alsof je echt buiten fietst. Op cruciale momenten kies je zelf welke kant je op wilt, waardoor je een unieke en gepersonaliseerde ervaring krijgt. Dit alles kun je ook op groot scherm ervaren door de beelden te streamen naar je tv-scherm.

  1. Voor de koppeling tussen app en hometrainer heb je een sensor nodig, die je bevestigt aan de trapper van jouw hometrainer en via bluetooth eenvoudig verbindt.
  2. Wil je de app streamen naar je tv voor nog meer beleving? Dan kun je de app via een Google Chrome Cast streamen naar je tv-scherm. Zo zie je de route op groot scherm. Je mobiel of tablet gebruik je als 'stuur', hierop kies je voor links of rechts op de kruispunten.
  3. En om te fietsen heb je natuurlijk een hometrainer nodig. Heb je er zelf nog niet één? Kijk dan hier voor ons advies.