Win ook in 2024 één jaar gratis fietsen!

Fiets mee en maak kans

Eind 2023 maakte je kans om een Fietslabyrint abonnement te winnen door het meest van alle zorginstellingen te fietsen. Niet gewonnen? Niet getreurd! Ook dit jaar maken jullie weer kans. Het hele jaar door zullen we de tussenstand delen.

Als jullie mee fietsen maak je kans op verschillende prijzen. Hoe winnen jullie? De top drie zorginstellingen die het meest fietsen van in 2024 winnen gratis fietsen. Dus vooral: heel veel fietsen.

De prijzen

 1. Een jaarabonnement
 2. 6 maanden Fietslabyrint abonnement
 3. Drie maanden Fietslabyrint abonnement

Hoe maak je kans?

Zorg dat jullie systeem online staat zodat wij de gegevens kunnen inzien. Wil je weten hoe je je systeem online zet? Bekijk onze video hier. Het enige wat je daarna nog moet doen is simpel: fietsen!

Om jullie kansen te verhogen is het handig om zoveel mogelijk mensen te vertellen over de actie, dus tag vooral alle collega’s in onze posts op Facebook of LinkedIn of stuur deze pagina door. Daarnaast hebben wij een poster voor jullie gemaakt om uit te printen en naast Fietslabyrint te hangen. Zo motiveer je meteen alle fietsers om het nieuws te verspreiden.

De top tien

Om alvast een inschatting te geven zullen we elke maand de top tien van die maand delen. Hieronder zie je de top tien tot nu toe.

 1. De Poort, Amsta
 2. De Molenhoeve, In Beweging
 3. Ielânen, Patyna
 4. Anholt, Interzorg
 5. Herstelafdeling Hoorn, Omring
 6. Emmaus, WIJdezorg
 7. Stichting het Lichtpunt, Katwijk
 8. Ganzenkamp Ermelo, S'Heeren Loo
 9. Riethorst, Pro Persona
 10. Wevershof, St. Pieters en Bloklands Gasthuis


We wensen jullie veel fietsplezier toe en veel succes!