In juni maakte deze 10 zorginstellingen kans op een jaarabonnement

Fiets mee en maak kans op een jaar lang gratis fietsen met Fietslabyrint

We zijn bijna op de helft van 2024 met onze top 10, maar er kan nog vanalles gebeuren. Staan jullie al in de top 10? Of gaan jullie nog extra hard fietsen om kans te maken op de hoofdprijs?

Als jullie mee fietsen maak je kans op verschillende prijzen. Hoe winnen jullie? De top drie zorginstellingen die het meest fietsen van in 2024 winnen gratis fietsen. Dus vooral: heel veel fietsen.

De prijzen

 1. Een jaarabonnement
 2. 6 maanden Fietslabyrint abonnement
 3. Drie maanden Fietslabyrint abonnement

Hoe maak je kans?

Zorg dat jullie systeem online staat zodat wij de gegevens kunnen inzien. Wil je weten hoe je je systeem online zet? Bekijk onze video hier. Het enige wat je daarna nog moet doen is simpel: fietsen!

Om jullie kansen te verhogen is het handig om zoveel mogelijk mensen te vertellen over de actie, dus tag vooral alle collega’s in onze posts op Facebook of LinkedIn of stuur deze pagina door. Daarnaast hebben wij een poster voor jullie gemaakt om uit te printen en naast Fietslabyrint te hangen. Zo motiveer je meteen alle fietsers om het nieuws te verspreiden.

De top tien

Om alvast een inschatting te geven zullen we elke maand de top tien van die maand delen. Hieronder zie je de top tien van juni.

 1. Poort, Amsta
 2. Anholt, Interzorg
 3. De Molenhoeve, In Beweging
 4. Grift, Zorggroep Apeldoorn
 5. RST, Staphorst
 6. Mariënburg, Beweging 3.0
 7. St. Elisabeth, Carintreggeland
 8. Wilbert, Marente
 9. Walstede, SZR
 10. Blauwe Hoeve, ZorgSaam


We wensen jullie veel fietsplezier toe en veel succes!