Update winactie: staan jullie in de top 10 van oktober?

Vanaf begin oktober maken alle Fietslabyrint fietsers kans op een gratis jaarabonnement. Als jullie zorginstelling in de laatste vier maanden van 2023 het meeste fietst winnen jullie de titel maar ook de prijs! Lees verder om te ontdekken hoe je kans maakt en of jullie in de top 10 van oktober staan.

Om het vele fietsen van het afgelopen jaar te belonen delen wij graag prijzen uit. De top drie zorginstellingen die het meest fietsen van oktober t/m december 2023 maken kans op gratis fietsen.

De prijzen

  1. Een jaarabonnement
  2. 6 maanden Fietslabyrint abonnement
  3. Drie maanden Fietslabyrint abonnement

Hoe maak je kans?

Zorg dat jullie systeem online staat zodat wij de gegevens kunnen inzien. Wil je weten hoe je je systeem online zet? Bekijk onze video hier. Het enige wat je daarna nog moet doen is simpel: fietsen!

Om jullie kansen te verhogen is het handig om zoveel mogelijk mensen te vertellen over de actie, dus tag vooral alle collega’s in onze post op Facebook of LinkedIn of stuur deze pagina door. Daarnaast hebben wij een poster voor jullie gemaakt om uit te printen en naast het Fietslabyrint te hangen. Zo motiveer je meteen alle fietsers om het nieuws te verspreiden.

De top tien

Om alvast een inschatting te geven zullen we elke maand de top tien van die maand delen. Hieronder zie je de top tien van oktober.

  1. 's Heeren Loo, Ermelo
  2. Omring, Hoorn
  3. Vivium Zorggroep, Bussum
  4. GRZ, Heerenveen
  5. Magentazorg, Schoorl
  6. Vivium Zorggroep, Weesp
  7. RijnWaal Zorggroep, Bemmel
  8. Marente, Oegstgeest
  9. ZorgSaam, Terneuzen
  10. Marente, Sassenheim


We wensen jullie veel fietsplezier toe en veel succes!