Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Over ons

Fietslabyrint is een innovatief product dat voortkomt uit een onderzoek aan de Universiteit Leiden (Media Technology Master of Science). Het onderzoek "City tour of Choices" uit 2007 diende als basis voor Fietslabyrint.

Na een zeer succesvolle pilot in een verzorgingstehuis in datzelfde jaar zijn wij onze opstelling gaan professionaliseren en hebben wij het aantal fietsroutes aanzienlijk uitgebreid. Door de jaren heen hebben wij een zeer grote klantenkring opgebouwd waardoor wij veel ervaring hebben opgebouwd om ons product nog beter aan te laten sluiten naar de wensen van de gebruikers.Team Fietslabyrint 2019.

Onze opstelling in 2007
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook