Voor het eerst op Fietslabyrint: een audiotour

Ontdek de bezienswaardigheden van Den Haag op een nieuwe manier met onze gloednieuwe audiotour. We nemen je mee langs de bekendste plekken van deze stad en vertellen je meer over de rijke geschiedenis. Wist jij alles al?

Fietsen met een audiotour

Normaal fiets je met de omgevingsgeluiden van de route. Zo is je ervaring niet alleen realistisch, maar ook nog ontspannen door bijvoorbeeld onze natuurroutes. Voor mensen die slechtziend zijn of die graag iets nieuws leren kan onze audiotour de perfecte nieuwe ervaring zijn. Zo ontdek je Den Haag op een andere manier en heb je ook een nieuwe fietservaring met Fietslabyrint.

De bezienswaardigheden van Den Haag virtueel ontdekken

Fiets onder andere langs het IJspaleis, het Haagsche stadhuis aan het Spui. Wist je dat zich hier in het grootste atrium van Nederland bevindt? En wist je dat Het Binnenhofnhet oudste parlementscomplex in Europa is dat nog in gebruik is? Met de audiotour ontdek je Den Haag op een interactieve manier.

Wisten jullie bewoners, patiënten of cliënten dit allemaal al over Den Haag? Of hebben wij cruciale informatie over Den Haag en zijn bezienswaardigheden gemist? We zijn heel benieuwd wat jullie van de route vinden en horen graag welke stad jullie in het vervolg met audio zouden willen ontdekken.

15 nieuwe routes, nu op Fietslabyrint:

Vanaf volgende maand ontdek je weer 15 nieuwe routes op Fietslabyrint. Volg onze sociale media om alvast een aantal van deze routes te ontdekken.

Gevangenpoort, Den Haag

Routes downloaden

Nog nooit een route gedownload? Ga naar Fietslabyrint & pak de muis erbij. Ga naar de Instellingen via het tandwieltje. Hier zie je rechts onderaan welke versie van Fietslabyrint jij hebt. Heb je niet de laatste versie, 4.5.0d? Update dan eerst Fietslabyrint. Dit doe je gemakkelijk door op Update te klikken. Check hier meteen of de Internetverbinding op online of offline staat. Staat deze nog offline? Koppel Fietslabyrint dan eerst aan het internet. Wanneer Fietslabyrint online is kan je op de knop Update Controleren klikken. Als dit nodig is, verschijnt de optie Update Installeren. Klik hierop zodat je de nieuwste versie hebt en zonder zorgen nieuwe fietstochten kan downloaden.

Ga na het updaten weer terug naar Instellingen. Klik vervolgens op Downloaden. Wanneer het systeem is aangesloten op het internet verschijnt er een overzicht met alle routes die je kan downloaden. Kom je er niet uit? Bekijk dan onze instructievideo.

Den Haag, Nederland