Fietsen jullie de meeste Fietslabyrint-routes? Win 1 jaar gratis fietsen!

Welke zorginstelling fietst eind 2023 het meest met Fietslabyrint? Een felbegeerde titel en al helemaal met deze hoofdprijs: 1 jaar lang gratis fietsen met Fietslabyrint. Fietsen jullie mee?

Om het vele fietsen van het afgelopen jaar te belonen delen wij graag prijzen uit. De top drie zorginstellingen die het meest fietsen van oktober t/m december 2023 maken kans op gratis fietsen.

De prijzen

 1. Een jaarabonnement
 2. 6 maanden Fietslabyrint abonnement
 3. Drie maanden Fietslabyrint abonnement

Hoe maak je kans?

Zorg dat jullie systeem online staat zodat wij de gegevens kunnen inzien. Wil je weten hoe je je systeem online zet? Bekijk onze video hier. Het enige wat je daarna nog moet doen is simpel: fietsen!

Om jullie kansen te verhogen is het handig om zoveel mogelijk mensen te vertellen over de actie, dus tag vooral alle collega’s in onze post op Facebook of LinkedIn of stuur deze pagina door. Daarnaast hebben wij een poster voor jullie gemaakt om uit te printen en naast het Fietslabyrint te hangen. Zo motiveer je meteen alle fietsers om het nieuws te verspreiden.

De top tien

Om alvast een inschatting te geven zullen we elke maand de top tien van die maand delen. Hieronder zie je de top tien van september. Deze maand telt nog niet mee, dus iedereen heeft nog evenveel kans!

 1. Oversingel, Vivium Zorggroep
 2. Meander Medisch Centrum, Beweging 3.0
 3. ZZG Herstelcentrum
 4. Burcht, ZINN
 5. ArendState, Accolade Zorg
 6. Madeleine, Pantein
 7. Hof van Wieringen, Woonzorggroep Samen
 8. Verpleeghuis de Voord, Zorgverlening Het Baken
 9. Bovenwegen, Warande
 10. Medisch Centrum Leeuwarden


We wensen jullie veel fietsplezier toe en veel succes!