Sta jij in de top 10 van mei? Bekijk hem hier

Fiets mee en maak kans op een jaar lang gratis fietsen met Fietslabyrint

Deze maand is het buiten een stuk leuker om te fietsen, maar met Fietslabyrint natuurlijk ook. Er zijn weer veel virtuele fietsroutes ontdekt. Scroll snel naar beneden om te kijken of jouw zorginstelling in de top 10 staat.

Als jullie mee fietsen maak je kans op verschillende prijzen. Hoe winnen jullie? De top drie zorginstellingen die het meest fietsen van in 2024 winnen gratis fietsen. Dus vooral: heel veel fietsen.

De prijzen

 1. Een jaarabonnement
 2. 6 maanden Fietslabyrint abonnement
 3. Drie maanden Fietslabyrint abonnement

Hoe maak je kans?

Zorg dat jullie systeem online staat zodat wij de gegevens kunnen inzien. Wil je weten hoe je je systeem online zet? Bekijk onze video hier. Het enige wat je daarna nog moet doen is simpel: fietsen!

Om jullie kansen te verhogen is het handig om zoveel mogelijk mensen te vertellen over de actie, dus tag vooral alle collega’s in onze posts op Facebook of LinkedIn of stuur deze pagina door. Daarnaast hebben wij een poster voor jullie gemaakt om uit te printen en naast Fietslabyrint te hangen. Zo motiveer je meteen alle fietsers om het nieuws te verspreiden.

De top tien

Om alvast een inschatting te geven zullen we elke maand de top tien van die maand delen. Hieronder zie je de top tien van mei.

 1. Revalidatie Alkmaar, Magentazorg
 2. PZC Dordrecht lokatie Crabbehoven
 3. Revalidatie Alkmaar, Magentazorg
 4. Oversingel, Vivium Zorggroep
 5. Beth-San, Cedrah
 6. Magnushof, Woonzorggroep Samen
 7. Medisch Centrum Leeuwarden
 8. Ravestein, SZR
 9. St. Elisabeth, Carintreggeland
 10. Zierik7, Allevo, Zierikzee


We wensen jullie veel fietsplezier toe en veel succes!