Vier de lente met deze bloesemroutes!

Het is officieel lente! Helaas voelt dat nog niet elke dag zo, maar met deze bloesemcollectie kom je zeker in een zonnige stemming. Fiets langs prachtige roze bomen, velden van hyacinten of door het groene Amsterdamse Bos. Allemaal op Nederlandse bodem.

5 nieuwe routes, nu op Fietslabyrint

  • Almere in bloei, Nederland
  • Betuwe in bloei, Nederland
  • Tulpenvelden, Nederland
  • Ockenburg Hyacintenbos, Nederland
  • Zwaakse Weel in bloei, Nederland

Amsterdamse Bos, Nederland

Naast deze 5 nieuwe routes vind je ook de route door het Amsterdamse Bos in deze collectie. Deze stond al wel op Fietslabyrint, maar mogelijk hebben jullie deze route nog niet gedownload, en dat is zeker wel de moeite waard om deze lente nog te doen!

Bloesem, Nederland

Routes downloaden

Nog nooit een route gedownload? Ga naar Fietslabyrint & pak de muis erbij. Ga naar de Instellingen via het tandwieltje. Hier zie je rechts onderaan welke versie van Fietslabyrint jij hebt. Heb je niet de laatste versie, 4.5.0d? Update dan eerst Fietslabyrint. Dit doe je gemakkelijk door op Update te klikken. Check hier meteen of de Internetverbinding op online of offline staat. Staat deze nog offline? Koppel Fietslabyrint dan eerst aan het internet. Wanneer Fietslabyrint online is kan je op de knop Update Controleren klikken. Als dit nodig is, verschijnt de optie Update Installeren. Klik hierop zodat je de nieuwste versie hebt en zonder zorgen nieuwe fietstochten kan downloaden.

Ga na het updaten weer terug naar Instellingen. Klik vervolgens op Downloaden. Wanneer het systeem is aangesloten op het internet verschijnt er een overzicht met alle routes die je kan downloaden. Kom je er niet uit? Bekijk dan onze instructievideo.