Welkom in 2021 van Fietslabyrint CEO Ella Keijzer

Welkom bij het eerste nieuwsartikel van 2021. In dit schrijven ga ik jullie achterop de fiets meenemen op onze route door onze grenzeloze wereld, vooruit en achteruit, snel en langzaam, uitleg bij de monumenten en met soms een afslag die we iets te vroeg of te laat nemen.

Op het moment van schrijven zitten we midden in een lockdown en midden in een pandemie. De pandemie begon vorig jaar in Zuidoost Azië, een voor ons grote afzetmarkt die begin 2020 op slot ging. Al snel bereikte het virus Europa en hadden we ook in Nederland te maken met allerlei maatregelen die de verspreiding van het virus zo veel mogelijk moest remmen. We zagen de stress die in de zorginstellingen ontstond, het tekort aan beschermingsmateriaal en de toewijding waarmee zorgmedewerkers wereldwijd het leven voor bewoners en patiënten zo dragelijk mogelijk wisten te houden. Sommige van onze klanten hadden zoveel aan hun hoofd dat ze hun afspraken met ons afzegden en hun budget bevroren. In andere huizen, waar COVID-19 niet toegeslagen had maar waar ze zich wel aan de maatregelen moesten houden, wilde ze maar al te graag een Fietslabyrint of onze hulp, om het leven van de bewoners dragelijker te maken. Er was en is een grote druk op de zorg en we hopen dat Fietslabyrint jullie daar een beetje in kon en kan verlichten. We gaan er de komende tijd zoals altijd nog steeds alles aan doen om zo snel en zo coronaproof mogelijk te leveren, zodat jullie cliënten kunnen ontladen én opladen met de routes en spellen van Fietslabyrint.

Terwijl ik dit artikel schrijf, midden in deze pandemie en lockdown, zit ik thuis. Thuiswerken en thuisonderwijs is de norm nu in Nederland, tenzij je een essentieel beroep hebt, zoals jij waarschijnlijk, beste lezer. Bij Fietslabyrint werken we zoveel mogelijk thuis en dat brengt me, een beetje nostalgisch, als ik de Fietslabyrint-route vanaf het begin ga fietsen, bij onze beginjaren. Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat ik samen met mijn compagnon Job naar de KvK ging om ons in te schrijven als een bedrijf. Waar wij de eerste vijf jaar ondernamen vanaf onze spreekwoordelijke zolderkamer (ik vraag me dan altijd af, welke startende ondernemer kan zich een huis met een zolderkamer veroorloven?), hebben we sinds een jaar of vijf mooie kantoorunits in BINK36 in Den Haag en werken we inmiddels met ongeveer twintig mensen aan een succesvol product en bedrijf. We zijn niet alleen met meer mensen, we zijn ook professioneler geworden op veel verschillende vlakken. Onze service in binnen- en buitenland is netjes op orde, we hebben routes over de hele wereld en onze ontwikkelaars hebben gezorgd voor een mooi, simpel en makkelijk inzetbaar product dat door veel zorgmedewerkers als een makkelijk en effectieve oplossing wordt gezien en gebruikt.

In 2021 gaan we deze route vervolgen op een iets hogere snelheid. Want als je sneller fietst, dan gaat het beeld ook sneller, zullen onze trouwe fietsers weten. Op korte termijn betekent dat honderd nieuwe routes en een fijne softwareupdate. Waar sommige grenzen nu dicht zijn, kan je met Fietslabyrint grenzeloos nieuwe plekken van de wereld ontdekken. Onze nieuwe routes gaan onder andere door het langverwachte en veelgevraagde Turkije, in vogelvlucht over de dolomieten, historisch Griekenland en het prachtig groene Canada. De software-update… daar gaan we jullie later meer over vertellen, maar ik kan wel alvast verklappen dat we bij de lancering een hele leuke actie voor je in petto hebben. Vond je onze social media al zo leuk? En onze handleiding zo mooi? Die, plus onze andere informatiekanalen zoals de website en onze nieuwsbrief en nog veel meer, gaan het komende jaar nog leuker en vooral ook mooier worden! We geven onze organisatie namelijk ook een welverdiende upgrade in de branding en huisstijl. Vrees niet: onze look blijft vertrouwd, maar groeit met ons mee terwijl we als bedrijf ook steeds volwassener worden. Je zult ons meer gaan zien en horen, we willen je meer tips geven over hoe je Fietslabyrint kan inzetten en we horen jou en je Fietslabyrintavonturen ook graag! Volg ons, lees ons en bericht ons. Wij volgen jullie, lezen jullie en gaan jullie schrijven.

Bedankt voor het lezen en tot snel!

Ella Keijzer

Ella Keijzer CEO Fietslabyrint.png