Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

Virtueel fietsen voor ouderen

Met ons product kunnen cliënten uit een verzorgingstehuis, verpleeghuis en revalidatiecentra (gezondheids- en zorgsector) virtueel fietsen door hun eigen omgeving. Wij plaatsen een grote tv voor een MOTOmed, THERA trainer, hometrainer of andere bewegingstrainer. Inmiddels kan er al gefietst worden door Amsterdam, Amsterdamse grachten (waterfietsen), Utrecht, Parijs, Brugge, Den Haag en andere steden. Ook tochten door de duinen en langs het Gardamaar behoren tot de mogelijkheden. Tevens maken wij ook fietstochten op maat in steden, dorpen en andere locaties in eigen omgeving.

Bekijk onze pagina met beschikbare fietstochten.

Wat ons product vooral interessant en uniek maakt is dat cliënten onderweg kunnen kiezen waar ze heen willen. Hierdoor kunnen ze elke keer een andere route fietsen waarbij onze fietstochten spannend blijven en waarbij hun geheugen ook wordt getraind omdat ze natuurlijk niet altijd dezelfde fietsen.

Mensen met dementie

Ook mensen met dementie maken vaak gebruik van ons product omdat beelden van hun oude omgeving natuurlijk een geweldige impuls geeft. Wij zien dat ze door de herkenning van de beelden toch weer bepaalde plekken herkennen (waar ze hebben gewoond, het stadhuis etc). Dat geeft ze natuurlijk een geweldig gevoel.

Fietsen bij fysiotherapie of in een openbare ruimte

Fietslabyrint staat in veel verzorg- en verpleeghuizen in de fysiotherapiezaal. Maar ook in de entree van het gebouw, in de kantine of de huiskamer, of in de gang. Fietslabyrint in een openbare ruimte stimuleert de bewoners van het verzorg- en verpleeghuis om vaker te bewegen. Wanneer bewoners langslopen, worden ze uitgenodigd een stukje te fietsen. Fietslabyrint past goed in een beweegvriendelijke omgeving.

Meer informatie en onze video kunt u vinden op onze productpagina.

Meerdere mensen achter 1 installatie
Fietsen met beeldscherm
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook