Fiets jij mee door deze nieuwe routes? Ontdek ze nu

Er staan weer vier nieuwe routes op Fietslabyrint. Met een abonnement ontdek je ze meteen. Verken het prachtige Marken in Nederland, een eiland in Frankrijk of pak de trein van Amersfoort naar Apeldoorn.

4 nieuwe routes, nu op Fietslabyrint

  • Ile-de-Ré Loix-St. Martin, Frankrijk
  • Leeuwarden, Nederland
  • Marken, Nederland
  • Treinroute Amersfoort-Apeldoorn, Nederland

De route door Leeuwarden is een reshoot, waardoor deze niet bij de nieuwe routes zal verschijnen. Mocht je deze oude route willen vervangen met de nieuwe versie, verwijder dan eerst de oude Leeuwarden route, om vervolgens de nieuwe te downloaden.

Routes downloaden

Nog nooit een route gedownload? Ga naar Fietslabyrint & pak de muis erbij. Ga naar de Instellingen via het tandwieltje. Hier zie je rechts onderaan welke versie van Fietslabyrint jij hebt. Heb je niet de laatste versie, 4.5.0d? Update dan eerst Fietslabyrint. Dit doe je gemakkelijk door op Update te klikken. Check hier meteen of de Internetverbinding op online of offline staat. Staat deze nog offline? Koppel Fietslabyrint dan eerst aan het internet. Wanneer Fietslabyrint online is kan je op de knop Update Controleren klikken. Als dit nodig is, verschijnt de optie Update Installeren. Klik hierop zodat je de nieuwste versie hebt en zonder zorgen nieuwe fietstochten kan downloaden.

Ga na het updaten weer terug naar Instellingen. Klik vervolgens op Downloaden. Wanneer het systeem is aangesloten op het internet verschijnt er een overzicht met alle routes die je kan downloaden. Kom je er niet uit? Bekijk dan onze instructievideo.